Bloggen vår

For en helg det har vært!!! En helg i ommøbleringens tegn. Alt av brunt og gull/kobber er nå ute av stua - igjen står det svarte, det hvite og grått/sølv. Og jeg liker det. Det er ro i hodet mitt, ikke noe som stresser meg (ja igjen, noe er galere enn andre!) En kjapp tur på IKEA lørdag formiddag resulterte i 5 nye lamper og et nytt teppe til stua. Tidsmessig må jo dette ha vært rekord - inn kl 12.40, tilbake i bilen igjen kl 12.59. 20 minutter dere - det må da være rekord?! Jan har hengt skikkelig i stroppen altså - tre lamper over kjøkkenbordet og to store over salongen i stua - nå er det lys for øyer som ikke ser særlig mye i mørket ja. Og så klart - når noe flyttes på utløser det et helt skred av andre ting som også må "bort". Resultat - noe fra kjøkkenet er å på soverommet, mye fra stua er nå på kjøkkenet og i vindfanget. Noe fra vindfanget er å i stua, og annet igjen fra stua er nå i loftstua og kjellerstua. Jadda - man lager seg arbeid! Det ENESTE som mangler nå (bortsett fra gardiner, men det har jeg en plan på) er lengre ledning og kjetting på den ene lampen i stua, så de vil henge like lavt. Godt jobba Gundersen!!

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌