Bloggen vår

Kjære alle dere - jeg har fullstendig tørke for tiden!
Tørke i ord - og ikke så altfor mye fruktbarhet i gjøremål heller når jeg tenker etter. 

Ukedagene går med til jobb som vanlig - og dessverre får jeg si, like vanlig er det at sofaen også slites på disse dagene. Litt vinterlatskap og litt (mye) annet, men sånn er det vel for flere enn oss antar jeg.
Helgene nytes inne, men litt pusling blir det jo. 
Så fort det er opphold, er Jan ute hos traktorhengeren sin og fortsetter trofast mot målet - hel bunn i jern på hengeren, og nye fine lemmer. Jepp - han nærmer seg sakte men sikkert. Flinke flinke Jan.
Se hans egen side www.volvofelt.com der han trinn for trinn forklarer hva han gjør. 

Og hva gjør jeg da, når min bedre halvdel er så flink?
Jo jeg sprayer og surrer, og sprayer litt til!
Det er vel ingen hemmelighet at jeg har fått LITT dilla på kobber kanskje - jeg lakker og lakker. Tinnfat, lysestaker og boller - det blir svart og kobber og jeg digger det!!

Rart med det der med ideer forresten - de kommer ofte til meg når jeg sover. Enten emner å skrive om, formuleringer av setninger (ja, jeg er litt gal.....) eller interiørmessige ting jeg ønsker å prøve. 
Og forrige natten fikk jeg en ide jeg måtte prøve. 
For en tid tilbake kjøpte vi en speile med en flott ramme på Europris - det var rammen vi var ute etter til et annet prosjekt vi har på lur. Men da den ikke passet til det, har den blitt stående litt på vent. Inntil i går da. 
Hva med å sette rammen rundt hornet over peisen??
Veien fra tanke til handling er sjelden lang hos meg - så etter sofakos og litt slækking etter jobb måtte mannen (!) til pers (jeg hadde jo tross alt tenkt det ut - så han fikk jobben med å henge den opp - rettferdig fordeling så klart). 
Jeg syns det blei dritkult! (og igjen - ja jeg er vel litt gal, men vi er ulike. Det samme er smaken.....)
Hva synes dere - er ikke denne rammen bare helt nydelig, og blei ikke dette sååå kult??

Seinere i dag, etter jobb, skal jeg ta bilde av alle de fine kobbertingene mine - dere må jo se hvordan kjedelige ting kan blir spennende og nye. 
DIY - jepp, do it yourself sier jeg bare - får ikke mer moro enn den man lager selv!

Snakkes - sees - Kristin Kul

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌