Bloggen vår

Hey!!

Vi er midt i september nå - jeg sitter ute etter en fantastisk tur rundt på treska jorder. Solen varmer - solbriller og t-shirt er alt man trenger. 

Til dere som nå laget bilder i hodet dere - jeg hadde også treningstights og sko.......Vill

Gjennom skauen og hjem igjen, kunne jeg observere at sommeren liksom har begynt litt på nytt. Det var kløverblomster,lupiner, løvetann og hjemme igjen blomstrer Natt og Dag for 3. gang. 
Dette kan vi like altså!
Rosene blomstrer så fint enda, det samme gjør min svarte petunia. 

Nå innvilges en fortjent pust i bakken, etter rengjøring av basseng og vanning av blomster. 
En øl er satt fram på bordet ute, den nytes i ettermiddagssolen.
Herregud - dette kan vi like!!

I morgen, når bassenget holder ca 30 grader, skal vi bade og kose oss i sommervarmen. 
I dag skal vi tenke over, og gratulere, Sverige-sosserne som vant valget - og planlegge neste ukes Dublin-tur. 
Enda mer å glede seg over og glede seg til!

Etter en produktiv helg hos Stine og Øystein - og nærmere ferdigstilling av oppussingsprosjekter innvilges Gundersen en hviledag. Det har han fortjent.
For hver gang jeg er hos de unge i familien nå, er det endringer å se. Snart er innebygget komfyr og mer kjøkkeninnredning på plass hos dem- det er dem vel unt. Det er deres tur nå.

I Tømmerhuset er det rolig om dagen - Gundersen pusler meg traktorhenger, og mor selv forsøker å legge en demper på alt hun vil Gundersen skal gjøre........
Jeg ser så mye fint, får så mange ideer, og veit jeg har en handy-man i huset - det er klart jeg skulle ønske han kunne klones og dobler i et gitt antall - akkurat passe mange nok til alle de oppgavene jeg til enhver tid har "gående".
Men - siden jeg ikke får gjort det, får jeg klare meg med den ene jeg har (hihihi) - neste post - sveisejobb for innebruk!

Jada, høsten har mye fint i vente den - som alltid.

Nå gidder jeg ikke skrive meg - skal kose meg med finværet uten pc i fanget.
Men først ønsker jeg dere alle en strålende kveld - lag dere en fantastisk høstuke - uansett vær og temperatur.

 

Kristin 

PS
Legger ved bilde av en før-bursdag-må-se-nå-gave til baben fra Janebassen - et VOLVO-etui til mine stolbriller, integrert i VOLVO`en min hihihih

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌