Bloggen vår

Øverst; endelig et sengeteppe å være fornøyd med - Ellos med supersalg = nytt sengeteppe til meg- Og putene - våre deilige hotellputer, som vi ikke orker å ha under hodet - vi ligger på noen gamle tynne fliser, gammel vane - teksten på de er "Elsker deg". Kniiiis, vi liker det! Nederst til venstre; Et herbarie (eller hva det heter når man har planter i det - minidrivhus kanskje?) som jeg aldri har klart å plassere, og en haug med smykker - som jeg forøvrig sjelden bruker - blei til et tøft stillebein på badet. Smykkene ser eksklusive ut, som Stinemor sa. Fornøyd der ja. Sist, men ikke minst; Den nye lampen min. Så ny, men så gammel allikevel. Rustik av utseende. Lyser kun nedover, så lyst blir det ikke med denne lampen, men jeg har ønsket meg den som pynt lenge. Nå er den min! Sammen med min nylakkerte hjort skapes en magisk stemning i stua. Det er så fint med høsten - lamper tennes, lys brenner - og det er tid for å pusle inne. Synes det er fint å finne gleder i de små ting jeg – å gjøre det fint i hjemmet VÅRT.

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌