Bloggen vår

En lang dag er på hell - hodet har ENDELIG sluttet å spinne, og livet er godt å leve igjen!

Jeg er superduperinnmarigranskauen glad for at krystallene i øret har festet seg der de skal være igjen - og håper det blir lenge til neste gang de flyter rundt og tar med hodet (og magen) på karuselltur som gjerne varer en ukes tid. Blæææh så uggent det er!! Sånn, da var sytinga gjort unna, da gjenstår det som er hyggelig. Og det er det heldigvis mest av!
Det er sommer og sol om dagen, og det skal nå nytes!
Gresset er klippet, takket være husets innbyggere av det mannlige kjønn. Selv bidro jeg noen striper på sitteklipper (!!!) med hodet spikret i en stilling. Og nyklippet gress er noe av det fineste og koseligste jeg veit!
Det lukter godt og ser så ryddig og pent ut. Hvem trenger hager fulle av planter og blomster, når man har nyklipt plen og det er grønt og fint?!

Bassenget er renset og vasket, vannet er blått og fint, og jeg er godt plassert bak myggnettingen med myggspiral og pc.
Jepp - livet er godtVill

Så får vi se - kanskje livet blir enda bedre i morgen........kanskje øker gradene i bassenget fortere enn sola klarer å varme det? Hvem veit, den som lever, og gidder å lese her, får se.


Men det er i morgen - enn så lenge nyter jeg sommeren i fulle drag - her under myggnettet med deilig lukt av myggspiral - mens Jan hviler sin trette kropp på sofaen etter timer med fiksing av Feltvogna. 
Jepp, det er sommer i Tømmerhuset!

Snart er det natten, og vi skal sove under åpen himmel med kun en (annen) myggnetting til tak. 1001 natt i Tømmerhuset - jepp det er sommer.

Kristin

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌