Bloggen vår

Hei alle - igjen mange - bloggvenner!

En liten oppdatering på ting og tang i og rundt Tømmerhuset. 
Jeg skreiv tidlgere om bassenget vårt som ble grønt, vi klora og "støvsugde", og det ble blått igjen. Takk og lov, tenkte vi. Vi rakk det. 
Solen skinner, gradene går oppover og sommerfølelsen kryper inn i kropp og sjel. 

Og så (i hodet mitt er det skummel musikk nå......) hva skjer??
Joda, pumpen til bassenget krangler - den stopper rett og slett. Eller for å si det på en annen måte - den vil ikke starte når den har stoppet......capiche??
Fader rullan altså - i min fatalistiske fantasi tenker jeg så klart at dette er et tegn på hvordan vår "bassengsommer" skal bli.......!!
He he, man tror det værste skjer, og da gjør det gjerne det.

Så, fra og med nå - jeg tenkter positive tanker, gleder meg til pumpen er igang igjen, og tar det som en selvfølge at resten av sommeren går som smurtHvisker
Her skal det bades!

Oooooog siste nytt for Volvo 650 - endelig er skuffen på plass!
Nå begynner det å ligne noe - nå begynner endelig traktoren å bli interessant for a mor også. 
Nytt blomsterbed er under produksjon, duk er lagt og nå mangler kun kulestein. Hele bedet skal fylles opp med stein, og det er deilig å slippe lange armer etter lass på lass med trillebår. 
Jepp - traktor er kjekt det, se på den skuffen a - plass til masse stein!
Bilder kommer når vi er ferdige. TTLLT = Ting Tar Litt Lang Tid.


Da tenker jeg det holder for i dag - jeg kommer plutselig tilbake! Da med bilder og litt mindre ordKulTraktor-hilsen fra Kristin 
| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌