Bloggen vår

Så var det blomster i mitt nye bed også! Og regnet vanner det med forsiktig duskregn. Akkurat passe, da dusjen på vannslangen vår har fryst i stykker. Her skulle det altså egentlig vært Hosta. Men som vanlig - jeg velger den raske løsningen, og det er jo Daljit. Og aldri lærer jeg - der er altså så mye dårlige planter. Jeg og Kristoffer fikk oss en god latter i dag, sååå mye planter som var visne. Da snakker vi gress som var BRUNT og helt uten liv altså. Til den nette sum av kr 149. Ikke noe å si på prisen nei....... Gikk for rimeligere blomstrende planter med mynte i mellom. Kjempefornøyd jeg! Den flotte planten i midten fikk jeg for noen år siden av en venninne (Bente, kjenner du den igjen?) og den er helt perfekt der. Koselig med blomster. Koselig å "grave" litt i jorden, men hat å få jord ned under neglene hehehe. Skrubbet godt i kveld ja ;O)

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌