Bloggen vår

Jepp, så var den grommeste av alle Volvoer endelig kommet hjem.

To stk nye Volvoer og en Volvo feltvogn kan visst ikke måle seg med gleden over å få hjem TRAKTOREN!
Men så er den jo fin da - også så praktisk når vonde rygger og stive fingre står i veien for oppgaver som skal løses{#smileys123.tonqueout}
Når jeg nå pusler rundt i hagen/på eiendommen, tenker jeg bare at; "nææhh, det kan vente til traktoren kommer hjem" eller "det gidder jeg da ikke gjøre nå, det har vi da traktor ti!" hehehe, joda - jeg liker det jeg også (hysj ikke si det til Jan, jeg spiller kostbar)

Jan er allerede i gang med lakkrens, og oransje bleket rød lakk blir igjen rød.
Forberedelser til service på vidunderet er igang - det er godt han/vi har noe å drive med....

 

Helgen har vært stille og rolig - men igjen, så koselig.
Sønnen har vært hjemme en tur i helgen. Praktiske ting man må gjøre når man når myndighetsalder er unnagjort for denne gang. Flink sønn!
Søndag var det bil som sto i fokus - og etter litt kikking, pruting og "familieråd" med søster, svoger, far og undertegnede er nå Kristoffer snart lykkelig eier av egen bil.
Jepp - da mangler bare lappen og den må han fikse helt på egenhånd.

Grilling med hele gjengen, årets første grillmåltid på terrassen. Digg altså!
Og som Stine sier - kjøttet er det ikke så farlig med, bare tilbehøret er på plass! Enig Stine, grilltilbehør er veldig godt - men det passer jo bra med litt grillflesk, ei pølse og litt spareribs også da Kul

Og jammen altså, på slutten av helgen fikk vi også plass til nystekte lapper med litt syltetøy. Jadda - helgen har vært strålende den!!

Og nå - en ny arbeidsuke, og det er neimen ikke så dumt det heller!
Ønsker dere alle en fin mai uke - med regn. Eller uten regn.


Kristin 


| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌