Bloggen vår

Vel overstått Arbeidernes Dag!

Håper dere brukte den godt. Enten dere gikk i tog, eller gjorde som meg - hagearbeid.

Jan var en tur på jobb - ungdomsutvalget i LO hadde et opplegg på Folkets Hus i Drammen, og han møtte engasjerte ungdommer. Flinke folk altså!

Jeg brukte spade og rive selv - gjorde klart til et nytt blomsterbed, og raket opp rester av tørre blader og kvister jeg ikke har fått opp tidligere denne våren. 
Sånt koselig syssel!

Nå venter hagen på blomsterjord og planter - venter litt jeg også.
Det blir mye Hosta i hagen vår i år - disse flotte grønne plantene som er så villige. Spesielt rundt steinbedet blir dette bra. Er lei gresset som vokser oppover på steinene, og har valgt å løse det med bunndekkende Hosta. 
Jepp, jeg venter også på planter ja. 

Først og fremst nå, så skal uteplassen bytte farge. Fra brune levegger og tak, til hvitt. Endelig skal jeg også ha det lyst og fint!
Det meste er jo brunt ute hos oss, og det er helt riktig det i forhold til huset som er brunt. Men innersiden av veggene ved bassenget skal nå altså bli hvite. Jeg GLEDER meg!
Og med et lite forbehold - blir det rart med brunt utenfor og hvitt inne, er det en smal sak å bytte tilbake. 
Hva tror dere da - vil det bli rart å ha hvitt OG brunt ute?

Det er fredag og helg dere - nyt den, bruk den, utnytt den. Den kommer ikke tilbake.


Kristin Kul

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌