Bloggen vår

Sååå klar for sengen, men bare måtte legge ut skapet vårt. Det nye, men så gamle skapet. En gammel bokhylle og et veldig gammelt vindu er nå blitt til nytt vitrineskap i stua. Og jeg synes det blei såååå fint - veldig fornøyd! Hylla ble gitt et ekstra strøk helt hvitt med glans 80 (elsker den glansen) og vinduet skal få være som det et. Med en liten sprekk, kitten rundt vinduene har så vidt begynt å flasse av og den deilige gamle blåfargen er bare helt perfekt. Endelig et skap med glass å sette de flotte glassene våre med sølvstett. Veldig mye som er flott og nydelig i kveld - men det er bare fordi jeg virkelig liker å gjøre noe selv og ekstra moro er det når man er fornøyd. Også dere da - det er veldig kjekt å ha en nevenyttig mann i huset, som trosser kuldegysninger og febertokter og hjelper meg med alle disse ideene. Flink du Jan!

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌