Bloggen vår

God helg folkens!!!!

Tenktejeg fikk begynne med det beste først - det er jo helg dere!
For oss, en rolig helg. I hvert fall når det gjelder gjøremål i hus og hjem. Jan skal jobbe og da blir det ikke mye "ærbe" på mor i huset heller. 
Bare det vanlige stæsjet og helgerydding som vanlig. Kjedelig - tjaa det kan jo være. Sånn er livet{#smileys123.tonqueout}

Fremdeles står kompressor og spikerpistol i kjelleren, i påvente av mere lister. Det skjer sakte....men det skjer nok.

Kanskje er tiden inne for å gjøre litt ute da - det knopper så fint på busker og planter, og det klør litt i fingrene etter å pynte på en vårlig hage. 
Vente litt, bare litt. 
Jan har lansert en "fantasi" for vår evig tilbakevendende utfordring - skråningen. Hva skal vi gjøre med skråningen?!
Her har altså Jan lagt fram en ide - som vi forøvrig skal bli to om å gjennomføre - plante hekk og klippe den i "VOLVO". Det får da være grenser!!
Greit at vi har hver vår Volvo, greit at det står en Volvo Feltvogn utenfor garasjen, og at det nå snart står en traktor av typen Volvo i gårdsplassen - men en hekk av typen Volvo, det blir det ikke !!!Syk
Nei Jan, jeg venter spent på en litt mer konstruktiv ide - fjerne hele skråningen eller lignende. Avventende. 

Forrige helg intok damene Tømmerhuset, og vi kosa oss med mat, godt drikke og timer med skravling. Det er virkelig balsam for sjelen!
Kanskje biir det en kveld denne helgen også, hvem veit - ikke jeg. Enda!

Inntil helgens aktiviteter, eller mangel på de, er avklart - ha en GOD HELG da dere. Bruk den til noe fornuftig - slappe av, kose seg, være sammen og gjøre akkurat det dere vil gjøre.


KristinHjerte


| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌