Bloggen vår

Tirsdag i dag, og fremdeles fornøyd med helgens innsats!

For første gang på LENGE hadde jeg energi i kroppen til å gjøre noe. Virkelig gjøre noe. Ubeskrivelig deilig!
Den energien måtte selvfølgelig brukes til noe. Men hva?!
Føler jo at jeg er litt på etterskudd etter mange måneder i sofaen, og det er nok av oppgaver å velge i. Valget falt på kjøkkenbordet. 
Det har jeg jo allerede lagt ut bilder av. I skrivende stund er beisen endelig tørr, og jeg en erfaring rikere - det er lurt å la maling/beis/lakk tørke skikkelig mellom hvert strøkHvisker.

Lørdag hoppet jeg ut av senge kl 08 på morningen, fremdeles med overskudd av energi i kroppen. Jeg falt lett tilbake i "gamle vaner" og begynte å "ordne". 
He he, da begynner jeg i ett rom, gjerne i 2. etg siden det er det første jeg ser når jeg står opp. Støvkluten gikk på akkord, og stuen oppe fikk en ansiktsløft. 
Innimellom støvtørking og stæsjing, var jeg så klart nedom 1. etg og støvsuget for så å gå ned i kjelleren for å ordne der også. 
Busker ble tatt inn og satt i vinballongene der nede, kvister satt i vaser, både her og der, og hampetau rundt en sjampagneflaske ble et fin naturinnslag i stua.
Og når jeg først var igang - hadde jo myyyye å gjøre - fikk jeg endelig sydd et par gullputer av dette nydelige stoffet jeg har hatt liggende (sydd stående ved kjøkkenbenken, da bordet mitt ikke var tørt....... 
Blei så kult (synes JEG) - blandingen av naturen/det røffe i busker og kvister, hampetau og brunt, og gull og litt glam. 
Jepp, kjelleren blir fin den. Det er et stykke fram til ferdig resultat, men det er da ingenting i veien for å ha det litt fint underveis heller.......?


Og når jeg først var igang, kunne ikke mannen i huset heller sitte stille. Bestemte jeg meg for........Vill
Og når jeg har bestemt meg for noe, spiller mannen på lag. Veldig flink og snill mann (synes jeg) Noe som igjen resulterer i felles innsats for felles mål - nye prosjekter påbegynnes. 
På hemmelig sted fant vi så fram Jan`s gavepenger, og neste punkt på lista var Modum Bygg, for innkjøp av ny kapp- og gjæresag. Bosch så klart. Endelig skulle listene i kjelleren opp!

Søndag ettermiddag var to dører listet, noe tak og noe gulv. Moro!

Nå står siste finish på steinveggen i 1 etg for tur. Bak veggen, mot trappen, skal det tettes. Og det er jo ingen sak når det nå er ny sag i hus - riktig verktøy er jo halve jobben, ikke sant?!


| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌