Bloggen vår

Shoppestopp - med eller uten kvister?

det er jo ingen hemmelighet, for dere som følger meg, at jeg dette året har innført shoppestopp. Det eneste unntaket, uten forbehold, er blomster og planter. 

Levende vekster må jeg ha i huset - det vil jeg fortsatt ha så lenge jeg har mulighet til det.

Men dere, så er det disse gråsonene da. Der sliter jeg litt..........Ha ha

F.eks - i slutten av forrige uke var jeg på Åmotsenteret. Da kun for å kjøpe et bursdagskort til 50-års jubilanten vi feiret lørdag.

Nok om det. 

I åpningen i butikken Santin blomster står DE tøffe bambuskvistene. De var laaaange - og fine. Og før jeg visste ordet av det dere, var det 20 stk satt til side med mitt navn på!

Stolt skulle jeg fortelle Stine om mitt gode kjøp, da det plutselig gikk opp for meg at dette vel egentlig var feil! Igjen hadde jeg brutt mitt shoppestoppløfte. Eller hadde jeg det? Kan jeg komme unna med at dette er "levende" pynt, eller er det som så mange ganger før, unødvendig stæsj?!

Hmmmm, må tenke litt på den der altså. Og enn så lenge står de der så fine - krokete naturfarget, nesten i ett med tømmerstokkene. Me like!

 

med dårlig samvittighet, svake menneske - Kristin

 

Hege Dahl 26.02.2014 21:06

Hehe... de passa hvertfall fint inn hos dere

Kristin 26.02.2014 21:28

Ja de gjorde jo det?!

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌