Bloggen vår

Hei alle blogg-venner Smiler stort


Denne uken er det godt å være i denne enden av bloggen - det er nemlig dobbelt så mange lesere denne uken som vi i gjennomsnitt har hatt per uke - det er utrolig artig!
Jeg lover litt høyere aktivitet framover - det forplikter, synes jeg, når så mange er inne og leser det vi legger ut:
Supert - takk til dere alle for den oppturen til helgenHjerte

For nå er det helg dere - freddan!
Den beste dagen i uken, starten på gode dager med forventninger til mulighetene som ligger føre oss. 
I morgen skal vi hoppe i finstasen, strømper og negler er på plass - og vi bør være sånn passe klare for 50-års lag. Hyggelig med venner og familie. 

Også er det ikke bare fredag og helg da dere - det er vinterferie (ja, jeg veit det bare er for noen av oss, men allikevel)! Jeg gleder meg stort sett til hver dag på jobb jeg, men det er aldri feil med noen fridager uansett. 
Tenker det blir ett par sokker eller 3......og forhåpentligvis blir genseren ferdig i løpet av uken. Og dersom behovet for å reise seg melder sin ankomst, for det gjør det, skal jeg lage et nytt bokbord. Bøkene står klare de - jeg må bare bestemme meg for hvordan de skal stables. Små prosjekter, store utfordringer heheheh.

Mest av alt skal jeg kose meg hjemme med mine rundt meg - det beste av alt. 

Ønsker dere en fin helg og en fin kommende uke - takk igjen for at dere velger å følge oss!

Kristin 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌