Bloggen vår

Hei dere

En liten titt inn på en søndagskveld.
Mest bilder i dag - bilder sier mer enn meg, i hvert fall i dag hehe.

Helgen begynte romantisk med Valentinsdagen - som Jan og jeg forsiktig feirer. Ingen store gaver og stort pengeforbruk. Bare et kort, pene ord og ikke minst, vakre roser!
Vi feirer ikke dagen for at handelsstand skal tjene på det, vi feirer for å vise hverandre en ekstra oppmerksomhet - denne dagen også!

Helgen har igjen vært rolig - mye er gjort, men alt i sittende stilling. 
Jeg strikker sokker på harde livet - elsker å ha litt å holde på med. Fingrene går og OL består hehehe. 

Ellers er hodet igjen fullt av ideer - noen av dem ligger i en pakke fra Stoff og Stil, som jeg gleder meg til å ta fatt på. Andre ideer ligger i en flaske med Decoupage-lim. Det har jeg aldri prøvd meg på, så det klarer jeg sikkert hehehe. Blir artig å prøve!

Skal i løpet av uken forsøke å ta noen fine bilder av vår flotte nye sofa (kjøpt før innkjøpsstopp, til info....) - men må få tatt noen bilder på dagen. Våre tømmervegger stjeler lyset, og kveldsbilder blir "gule" uansett blitz. 
Kommer tilbake - gleder meg til å vise dere. Vi er svært fornøyde!

Hashimoto;
Fremdeles er verdiene på antistoffer like høyt. Formtoppen jeg var sikker på at jeg hadde for et par uker siden, er nå over i en heller dalende form. En slitsom uke er forbi, med to ekstra hjemmedager, mye sofa og vannrett stilling, og ekstra søvn. Det er ikke moro!
Akkurat nå kjenner jeg veldig på alt jeg "må" si nei til - det er ikke det jeg ønsker. Samtidig er jeg lei av å måtte si det samme - "jeg orker ikke" hver gang jeg må si nei, og spørsmålet om hvorfor kommer opp. 
Men jeg gir ikke opp - 2014 er fremdeles året da alt skal bli bra! Det tar bare LITT lenger tid enn jeg vil......!
Stemmen er like rusten, men hvem har noengang hatt imot en litt sexy røst, så lenge det er forbigåendeKjærlighet
Dette til info, det er faktisk en del av dere som har funnet denne informasjonen interessant og nyttig.

Gratulerer så til alle flinke idrettsutøvere - både de med medaljer, og de uten. Kanskje særlig de uten - en oppmuntring kommer over "internettet" nå!

Dere andre ønsker jeg en god kveld - under ser dere noen bilder fra livet i Tømmerhuset - både hobby og annet. 

Kristin, som visstnok hadde ord å komme med allikevel..... ;O))

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌