Bloggen vår

Så var jeg der igjen - jeg kommer plutselig tilbake!

Hodet er fullt av inspirasjon til ulike oppgaver om dagen. De større ideene legges foreløpig på is, men de som kan utføres i sittende stilling tar jeg etter tur. 
Fremdeles på gang med Marius-genser til Øystein - og endelig er N`en min ferdig. 
Nå står den der - tung av perler. 
Ideen fant jeg på nettet, en P med perler. Min N er nok noe større, og det kom til uttrykk etterhvert som jeg kjøpte perler og limte de på. Igjen og igjen, og igjen (!) måtte jeg kjøpe mer perler. 50 stk i hver pose x maaaange poser.
Men altså - nå står den der, og den ble ganske så fin - litt glam i stua i Tømmerhuset gjør susen!

Bokbord er også laget - limt og malt, skrudd og limt igjen. Jan kjøpte 4 små hjul og festet under - nå står det der, hvitt og fint, pyntet med en flaske vin og tilhørende glass. 
Artig og nytt prosjekt for undertegnede!
Dette bordet er laget av et gammelt leksikon, og nye bøker er nå anskaffet og klare for neste omgang.

Pr nå sitter jeg og verker og venter på polyesterstoff fra Stoff & Stil, i en spennende farge. Sjablong og malinger er bestilt, og jeg gleder meg til neste pynte-hjemme-hobby-prosjekt. Sitte stille og gjøre artige ting passer fint for denne "gamle skrale" kroppenHvisker

Når det gjelder shop-stopp ligger jeg godt an, om jeg må få si det selv!
Har brukt litt penger på perler og diverse innkjøp til hobby-ting, men det skal jeg fader meg unne meg - uten dårlig samvittighet.
Det merkes godt på lommebok at shoppestopp er innført, og jeg liker det. Jeg trodde kanskje jeg skulle oppleve litt abstinenser (ler) men det har uteblitt totalt. 
Jeg vandrer lett forbi, og har det helt flott!

Når det gjelder løftet om å si nei - der sliter jeg nok mer. Lysten til å gjøre ting er fremdeles større enn det den fysiske formen tillater - dermed blir det fremdele litt "ja", bare for å måtte avbestille aktiviteten etterpå. 
Man blir ikke akkurat sosialt tilfredsstilt av å være så slækk, det er helt sikkert.
Man igjen - 2014 skal være det året da alt blir bra, det er også helt sikkert. Sikkert som banken (ja ja, før kunne man si det, er ikke helt sikker på om det er like sikkert lenger.....?)

Uten at det er noen nyhet for noen, men våger meg på det allikevel - snart er det OL - åpning i morgen faktisk - og jeg gleder meg. 
Irriterer meg intenst at det er TV2 som skal ha sendingene - ikke for at jeg har noe imot TV2 eller de som jobber der - men den jævla reklamen da dere!
Kan dere tenke dere - der sitter vi midt i et skirenn, også sier et kålhue "vi er tilbake om få strakser" - også sendes reklame!!!!
Nei - takk for NRK og lisens sier jeg bare.
Jeg får i hvert fall se noe av sendingene jeg da, uten å irritere arbeidsgiver, jeg er jo ikke der allikevel.........Syk

Nå er det filmkveld med min kjære - armkroken og popcorn (selv om jeg ser kjæresten allerede har spist bollen tom.....).

Snart er det helg, og jeg minner alle om at det er Morsdag søndag. Mors dag dere - nyt den alle flotte damer.

Jeg kommer tilbake - ønsker dere en flott torsdagskveld og en god helg

Kristin 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌