Bloggen vår

Godt nytt år alle bloggvenner - gode ønsker for det nye året!

Hva er vel inngangen til et nytt år, om ikke for å revurderer det som har vært, og vurderer det som skal komme.
Så også for meg.
Noe kunne vært ugjort, og mye burde vært gjort. 

Noen som kjenner seg igjen?

Jeg har ikke laget meg et eneste nyttårsforsett - det bryter jeg så lett som bare det. Svake menneske ;=)

Men løfter derimot, de er avlagt. Dyrt og hellig - til meg selv. Uavhengig av nyttårsaftens selvsagte forsetter.
Det ene er kjøpestopp. Jeg har avgitt et selvpålagt løfte om stram innskjærping av eget forbruk. Både til meg selv, og til huset. Pynt og fjas av alle slag er nå "off the table" for denne jenta. Jadda!
Nå skal det sies at før jeg rakk å lage dette løftet, og før avtalen ble "undertegnet", rakk jeg jammen meg å kjøpe ny salong til stua i Tømmerhuset. Det irriterer meg litt, men det innrømmes villig vekk at jeg gleder meg til å få den på plass. 
Så var det stoppHvisker

Løfte nummer to - et løfte av litt mer "privat" karakter - jeg har lovet meg selv å ikke stille strengere krav til meg selv enn jeg kan gjennomføre. 
Det kan nok bli vanskeligere å gjennomføre enn shoppestopp.
Løftet inneholder å være tro mot meg selv - alltid ærlig - og aldri forsøke å være noe mer enn jeg er. 
I praksis vil det si at skole og utdanning dyttes på, igjen - i praksis vil det også si at jeg ikke vil delta på mer enn min situasjon pr dato tilllater. 
Dette løftet inneholder også et absolutt krav om å senke skuldrene, gjøre det jeg kan - det jeg orker - og ikke mer.
Det innebærer derimot ikke å si nei til utfordringer og ting jeg har lyst til. Men det må ligge innenfor mine egne grenser. Ikke andres. 
Jeg ser fram mot nye tider, der ærlighet står i fokus. 

Ikke å forstå at jeg ikke alltid er ærlig - for det er jeg. Men jeg er ikke flink til å være ærlig med egne grenser - jeg vil alltid mer enn jeg er i stand til å utføre, og lover ofte mer enn jeg innfrir. 
Jeg skal lære å si nei. Nei. Og derfor er dette det tøffeste løftet. 
Men jeg gleder meg!
For de av dere som ser på dette løftet som en falitterklæring - dere om det. Jeg selv håper det er en styrke å tørre å være seg selv og ikke la matrielle ting, og en søken etter "noe" styre livet. 

I det nye året ser jeg fram til mange praktiske gjøremål i Tømmerhuset.
Vi har store prosjektplaner for ubrukte rom i kjelleren (det er vel nevnt tidligere, og nå skal det gjennomføres......tror jeg da), og vi skal endelig komme igang med - også tidligere nevnte - uthus i nordre del av tomta. Det ser vi også fram til.

I dag har min kjære Jan laget hyller i kjelleren, og all julepynten har fått nytt oppholdssted fram til julen 2014. Elsker hyller, elsker system - sender en stor takk til søster`n for inspirasjon og nye ideer etter hvert besøk. 

Så til mine Hashimoto-venner. Jeg ble operert 16. desember. Da fikk jeg hele skjoldbruskkjertelen fjernet. Operasjon gikk greit - som vanlig tålte jeg ikke narkose og smertestillende, og dagene på sykehuset var "kvalme" og til dels vonde. Men det går over, ingen grunn til å la seg skremme av det. 
Rekonvalesens gikk helt flott - selv om jeg jo helst skulle vært på beina allerede dagen etter. Det  regnet jeg med, men det var jeg ikke. Noe kanskje på grunn av lave kalsiumverdier i dagene som fulgte. Men det har også gått over.
Nå er jeg tilbake der jeg var før operasjon, og venter bare på at antistoffer skal "skylles" ut av kroppen, og at jeg sakte men sikkert skal vende tilbake til normalen. 
Og ja, normalt er relativt. Aldri har jeg vel blitt tatt for å være helt "normal" - men tilbake til det vanlige da, det blir vel kanskje mer riktig Ha ha
Venter med lengsel på bedre dager, da trening og innsats skal gjøres for en bedre hverdag. 
Gleder meg!

Bloggen vil følges opp med jevne mellomrom - det vil være oppdateringer på interiør og ting som skjer her hjemme, men altså mest av ting vi gjør. Ikke av ting vi kjøper. 
Og i min søken etter å lære ordet NEI, skal jeg fremdeles være en engasjert medborger, og det vil sikkert bloggen bære preg av i året vi nå er inne i. 

Jeg håper dere fremdeles vil følge oss, og våre innfall og utfall - jeg ser fram til å dele en tanke eller to med dere, og ser fram til tilbakemeldinger, ris og ros. 

God nytt år - klemmer fra Kristin i Tømmerhuset. 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌