Bloggen vår

Fra meg til deg - en fin kveld!

Litt etter litt kommer julestemningen til Tømmerhuset og dets beboere. 
Sakte men sikkert utføres julens oppgaver, og det mye tidligere enn jeg før har gjort det. Til vanlig har jeg ikke gjort noe særlig julete før Stines bursdag er over - hun feirer forresten 25 år nå 14. desember. 
Min voksne flotte, og flittige datter!

Tilbake til juleforberedelser - stolt over å ha utrettet noe - i dag har jeg faktisk laget rull (se Jans utmerkede rullpresse - tvinger og plank), og med det påbegynt møljekraft til julens selskap. Jeg har malt mandler til Sara Bernhard og skoldet mandler til marsipan. 
Høres ut som mye oppgaver, veit det ikke er det, men jammen er jeg igang gitt!!

Seinere - når mandlene har fått tørket noen dager - skal jeg lage marsipan. Jeg elsker hjemmelaget marsipan! Om huset faller og jorden står i brann - hjemmelaget marsipan blir det uansett hehe.
Viktig å opprettholde gode tradisjoner ja.......Kul

Dagens julepynt er innkjøp av årets første Amaryllis. Den er satt ned i en kjempefin glassvase, spesielt til denne type løkplante. I morgen skal jeg skaffe svibler - da blir det virkelig julestemning.

Nå skal denne kroppen krype til køys sammen med mannen sin - vi ses når vi ses - god natt!

 

Adventshilsen fra Tømmerhuset

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌