Bloggen vår

God kveld i stua - hos oss er den for øyeblikket fylt med levende lys.
Som vanlig kan jeg vel si. Hver kveld tennes mange levende lys i stua vår - det gir en sånn koselig atmosfære og et mykt godt lys.

Siden mye av døgnet mitt går med til å bare være inne - det slites hardt på sofaen om dagen- er det ekstra hyggelig å kunne gjøre hjemmet ekstra koselig. 
Snart er ventetiden over - og jeg håper det går raskt mot bedre, og mer sosiale tider.

Julepynten er på plass - i hvert fall mye av den. IKKE juletre - det må jeg vente med til lille julaften eller sånn der omkring. 
Vi vurderer kunstig tre, det er så mange helt perfekte busker. Men jeg tror vi holder oss til ekte gran jeg - lukta av plast blir liksom ikke helt den samme som furunåler....... Kul

I stua går det kun i hvitt og grått  - og naturlige materialer i årets julepynt. Et par små røde innslag, ellers hvitt.
Resten av huset pyntes med nisser og annet i rødt og hvitt. Det er jo så koselig, og kjent.
Julekrybben til Jan er på plass så klart - den setter vi umåtelig pris på.

Ellers må jeg si dette har vært en helg i dyrenes tegn - Lupus og Sirius var på besøk i noen timer i går, og det er så koselig. De hopper rundt, fotfølger oss og koser seg i sofaen når vi sitter der.
Jan mater fugler og det strømmer små gule og blå fugler til "fuglebusken" vår utenfor kjøkkenet. Små meisefugler og de skye nøtteskrikene spiser og koser seg nå som snøen har lagt seg. 
Og inne ligger pus alltid ved siden av oss i sofaen - hun snorker og sover og småmjauer hver gang vi leer på oss - som om hun irettesetter oss fordi vi forstyrrer henne. 
He he, vår lille prinsesse. Hun er så vakker så.

Kristoffer er for tiden på tur i Tyskland - sammen med Viken Folkehøgskole. Det er musikk fra ende til annen tror jeg - konserter står i kø.
I dag er han i Operaen i Berlin (tror jeg) - han skal opplever Carmen. Og jeg er IKKE spesielt misunnelig!
Jeg er heller ikke misunnelig på Stine som er med familien sin i dag, og tradisjons tro spiser mølje. Jeg er IKKE misunnelig!
Håper de koser seg glugg begge to!


Nå er klokken 19.30, og jeg kjenner dyna og puta roper på meg.
Jeg ønsker dere alle en flott søndag, den 2. adventsøndagen - kos dere med hverandre og nyt ventetiden.

 

Kristin 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌