Bloggen vår

God lørdag ettermiddag!

Simpelthen MÅ legge inn noen få ord på bloggen i dag; Det er så mange som leser bloggen, og er inne på hjemmesiden vår om dagen. 
De siste ukene har det vært dobbelt så mange som "vanlig" inne og besøkt oss - det er jo kjempemoro! Moro når det man gjør blir lagt merke til (jeg er jo ikke bedre enn det - "likes" er en god bekreftelse på det man gjør hehehe)

I kveld brenner lysene, som vanlig. Stine sitter i boblebadet og koser ser, Kristoffer er med i skolekoret og holder konsert på Gjøvik, og mor og far skal bare kose seg hjemme. Også som vanlig.

Det er rolig i Tømmerhuset om dagen, vi pusler rundt. Jan spiller litt og vandrer ellers rundt i boxershorts og tøfler som han pleier. Ja, han er ikke naken for resten altså - han har jo en av sine kjære kjære kjære flanellsskjorter på så klart hehehe.
Jeg plukker litt på blomstene, vasker litt på benken, ser litt på TV, og gjør egentlig ingenting. Slapper av. Og slapper av og slapper av. Og slapper av!
Og pakker inn julegaver og kalendergaver da - verdens koseligste og mest avslappende oppgave som finnes en lørdag seint i november. Se bildet under dette innlegget - det går i brunt og naturmaterialer dette året.

Kos dere med lørdagen da dere - enten dere skal på julebord - kremt, var der i går - eller dere bare skal slappe av som oss.
Ta et glass vin - eller la det være. What ever - ha en strålende helg!


Kristin Hjerte

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌