Bloggen vår

God søndag folkens!

Jeg har vært ute og tråkka på terrassen i dag, og kjent på varmen fra solen. Det er så deilig!
Får nesten litt "sommer"energi, og man bare må finne på noe liksom.

Siden jeg er tidlig oppe og har huset for meg selv, blir det koselige inne-gjøre-ting. Litt søm, litt spretting og litt annet. 

Og det er jo ikke lenge til adventskalendere skal være klare. 
Koser meg med pakkeposer (smarte poser med tall på, kjøpt inn på Gjøvik ved siste besøk hos sønnen) og adventstemning - og det til tross for at mine barn egentlig ikke stiller i klassen "barn" lenger i denne sammenhengen. 
Men jeg innrømmer at jeg liker det - det har blitt en tradisjon med disse små pakkene i desember, og tradisjoner skal man verne godt om. Så nå ligger 3x24 poser klare, noen er allerede fylt, resten fylles i dagene mot 1. desember. 

Noen julegaver er også snart ferdig pakket - jeg elsker det brune "gammeldagse" papiret. Ikke ferdig pynta enda, men det kommer. 

Og litt tidlig (kankje) er englevinger på plass sånn her og der. De er jo så fine, og skal få være til pynt hos meg lant utover julen!

Nå kaller solen - tror jeg må ta meg en tur ut i dag.
Ønsker dere en strålende søndag!


Kristin 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌