Bloggen vår

Hei alle - det snør juuhuuuuKul

Lite oppdatering på bloggen om dagen, da det ikke skjer så mye for tiden.

Mest sosiale ting egentlig - besøk på Gjøvik hos Kristoffer to ganger nå faktisk, og et utrolig Halloweenparty hos gode venner.
Bursdager i familien er feiret, nå er det bare å vente til neste høytid - JUL. 
Men aller først - Stinemor blir 25 år i desember. Hun må jo feires! (legger ved et bilde av hva som venter henne på hennes store dag)

Også julegaver da - julegavene er snart i hus. Mye er, som tidligere nevnt, handlet inn etter en kjapp kikk i reklameaviser levert i postkassen, og noe er bestilt. Nå kommer det pakker på Posten nesten daglig, og det nærmer seg FERDIG!
Jeg liker godt å handle via nettet - det er enkelt og greit. Og fra tid til annen er det faktisk en del penger å spare også. Liker det.

Den ene pakken jeg har ventet leeeenge på, er en pakke fra Crazy Import. Et firma som jeg, og mange andre, dumpet borti på Facebook. 
Hun tar inn så mye fint, og får laget ting på bestilling, alt ser så flott ut. Og ser man bort fra kundebehandlingen, er alt sikkert flott.
Jeg bestilte, og betalte, for ett sett til med cottonballs for 6-7 uker siden, og det skulle komme i løpet av 14 dager eller så. 
Det gjorde de ikke, og rundt 20. oktober sendte jeg en mail for å etterlyse de. Mye bortforklaringer om frakt og fulle fly osv osv. De ble da lovet innen en uke, varene skulle komme dagen etter......
Greit det, hadde tid å vente jeg. 
Tirsdag denne uken sendt jeg på nytt en henvendelse - og svaret jeg fikk var ikke spesielt tilfredsstillende: først bedyret hun å ha sendt de, det måtte være en feil i min ende, kaste hentelapp el.l. Vel det var det ikke. 
Nei, da var det nok blitt borte, og hun hadde ikke råd til å sende meg et nytt sett. og det var sååå mye jobb for henne å etterlyse de - jeg måtte jo skjønne at hun tapte penger på dette, så da fikk jeg heller få pengene tilbake. Det var blitt sååå dyrt for henne dette her!
He he, forsøkte å påpeke at jeg som kunde egentlig ikke interesserte meg for hennes tap - hun har solgt en vare, den er betalt for og forventet levert. 
Neida, jeg skulle få pengene tilbake, det var det eneste hun kunne (gadd ?) å gjøre for meg. Vi får seHa ha.

Ikke pent å snakke andre ned, men dette irriterer meg. Mest fordi de fine lyktene ikke kommer, og fordi jeg må gå til en konkurrent for å få tak i de. 
Ikke verdens undergang egentlig, bare irriterende hehe.

Sånn, da var det sagt - ikke betalt til Crazy Import uten å være sikre på at varene er på hennes lager først...... eller gjør som dere vil egentlig, det er deres penger {#smileys123.tonqueout}

 

Ønsker alle en fin vinterdag med årets første snø - jeg liker det!

 

Kristin - som for en gangs skyldt er forholdsvis godt forberetLiker

 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌