Bloggen vår

Så sitter vi har da - jeg i mitt superkoselige "nye" kontor, med min superfine nye pc, og du i godstolen tenker jegKul

Kristoffer er allerede godt plassert på Gjøvik og Folkehøgskolen, og det er en god følelse. Han er lykkelig der han er, og da er jeg lykkelig her jeg er.
En god følelse at barna mine er godt plassert!

 

Mandag  er jeg i gang med bacheloremner i offentlig økonomi og ledelse. Det blir spennende!
Ny pc er kjøpt inn og er oppdatert og klar for skolestart.


Imens er det oppgaver som kan gjøres selv om man ikke orker de store utskeielser, og noe å gjøre for klare å holde seg våken - i hvert fall noen timer.
I dag har jeg laget to "boller"av tykt Jute-tau. Det blei så kult. Legger ut bilde - men som dere ser er de ikke stæsja opp enda. De er bare fylt med sjokolade - da blir kanskje den spist av også. Eller den kan være pynt - what ever.

Men ser vel for meg noe grønne blad-planter - kanskje noe som henger. Eller ha i noen steiner, eller kanskje noe i "sølv". Jeg elsker å blande det rustikke med det fine - ingen stilkræsj her i gården, bare en god blanding hehe.

 

Vel, så er hemmeligheten ute - ang hva jeg skulle ha tau til. Tror det kan bli en slager her nå - skal tenkte litt på terrassen ved bassenget også - sammen med noen store betongkrukker med grønt i ......hmmm har et bilde i hodet, og som alltid er det ikke sikkert det stemmer helt med virkeligheten. Time will show (grådig internasjonal i uttrykket i dag må jeg si)

Kos dere med kvelden - det er langt over sengetid på meg nå.
God natt alle sammen - ønsker dere en natt med gode drømmer og deilig søvn.

 

Kristin 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌