Bloggen vår

Onsdag 21. august - og jeg bruker fremdeles sandaler!

Når jobben er slutt, er det bare å spurte hjem, iføre seg bikini og nyte ettermiddagens solstråler - det er så deilig. Det er virkelig livgivende energi i solen.

Planen for helgen som var, var å gjøre ferdig gjerdet rundt bassenget. Så langt kom vi ikke - det er litt mer jobb en jeg hadde beregnet å sette ned gjerdestolper, høvle alle bordene og sette på plass. Men moro er det lell - og det blir så fint!

Nå er matrialene tørre nok for beising også - så nå må vi få det meste ut av oppholdsvær og tørke. 

Kanskje det kan bli ferdig i dag? Vi skal i hvert fall gjøre vårt beste. 

Det som mangler ved bassenget, er et tilbakevendende "problem". He he, kort fortalt kan vi ikke bli enige om hvor trappen mot sør skal være...... og vi MÅ ha en trapp i den enden også. Dørstokkmila er lang å gå, når vi må gå helt rundt for å komme ned i den enden av tomta......
Men det er ikke for seint enda (å overtale Jan til å plassere trappen der jeg vil ha den.......).

Ellers er det mye valg og politikk om dagen.
Jeg er, kanskje litt over gjennomsnittet, opptatt av valget og politikken. Synes det er det mest spennende som skjer dette året!
Hvem som mener hva, hvorfor - og konsekvensene av ulike valgløfter. Det som opptar meg aller mest er å virkelig få fram hva som faktisk står i partiprogrammene til de ulike partiene. Er det det de sier i de ulike debattene, eller er det bare "valgprat"?
Spennende!
I tillegg fører det jo til ulike diskusjoner i heimen, da vi ikke ser helt likt på alle saker.......;O) Og DET er jo moro!

Uten at jeg skal fortelle andre hva de skal velge, vil jeg bare si; Åpne ørene og lytt til hva som EGENTLIG blir sagt. 
"Jeg bestemmer, for jeg stemmer" står det på en genser jeg har. Det synes jeg er et veldig bra slagord. Bruk stemmeretten.

Til slutt vil jeg legge ved en link til en blogg som setter ting litt på plass. For meg, kanskje for andre også;

http://www.brunvoll.nu/wp/2013/08/derfor-stemmer-jeg-som-jeg-gjor/

Uansett - solen skinner dere - kom dere ut og nyt.
Jeg veit vi skal.

Kristin 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌