Bloggen vår

Ok - vi har rundet juli og kalenderen viser nå august. 
Ok - så er det ikke LIKE varmt som for en uke siden.
MEN - det er fremdeles sommer, og vi har mange fine dager igjen enda..... har vi ikke det da??

Som vekselvarme dyr våkner vi til liv om sommeren. Når solen skinner og det er deilig og varmt, akkurat sånn som vi har blitt tildelt i bøtter og spann denne deilige julimåneden. 
Knakende ledd har fått "smørning" og stive muskler kjennes sterke og smidige igjen. Man trenger ikke 30 min på å komme igang med dagens aktiviteter (hmmm hvor gammel er egentlig jeg???), det er bare å krype ut av vår deilige uteseng, ta en lang frokost med deilig kaffe, og hoppe i det. 
Det er nok å gjøre!

Men først litt om vår utestue / soverom.
Jan er så glad i å sove ute, under åpen himmel. Hver sommer sier han til meg; kanskje vi skulle sove ute i natt Kristin?
Og hver gang svarer jeg det samme; nei, det er kaldt og mye mygg.
Denne sommeren kom jeg han i forkjøpet, og kom på den glitrende ideen å flytte soverommet ut under taket i utestuen. 
Gleden var tydelig å spore i min kjæres ansikt, og som tenkt så gjort.
Madrasser ble slept ut, myggnett hengt på plass sammen med store og små puter. Noen for å sove på, noen for å sitte mot når mac og Netflix ble tatt i bruk.
Herregud for en barnslig moro - men veldig god moro!
Vi lå om kvelden og beundret vårt eget arbeid - bassenget er igjen fylt med vann, det er krystallklart og blått. Koselige norgesglass-lamper i taket, og igjen; terrassen er rett!
He he, vi er skikkelig  fornøyde med sommerens innsats - så langt.

Siden vår første natt under "åpen himmel" er mye jobb gjort.
Jan har arbeidet jevnt og trutt - ryggen blir skakkere og skakkere og pausene kanskje litt lengre. Men for en jobb han har gjort!
Plattingen rundt bassenget er nå nesten klar med rekkverk og treverk helt ned til bakken. Det ser helt og pent ut.
Det er nå, etter et par skikkelige omganger med klipping, plukking av stein og rydding av ny plen på nederste del av tomten, endelig fint der også. 
Vi har bodd i Tømmerhuset i mange år, og litt etter litt kommer det seg. Langt fra ferdig, men sååå mye bedre enn bare for en sesong siden.
Igjen, vekselvarme dyr jobber godt i solenKul

Og sosialt da Kristin - har dere hatt tid til andre enn dere selv og hjemmearbeid i sommer?
Hmmm, den må jeg tenke litt på.......
Vel, joda. Litt har vi da sett til andre også. Vi har hatt flere koselige vennebesøk, vi har vært i bursdagsfeiring (og vi sier tusen takk til Sørumsandfolket for forkjølelsen de hadde med i kofferten fra USA - terror??), men vi har nok myyye å gå på!

Men, jeg slutter som jeg startet;
Sommeren har fremdeles mye å by på - og det har vi også. Oss selvVill

Det regner i dag- lite å gjøre ute. Tar heller en tur til Drammen så verkstedet får tatt et overblikk over skader påført min lille hvite bil, av en "lettere arrogant" bonde fra Simostranda. 
Ønsker alle en god tirsdag!


Kristin 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌