Bloggen vår

En god sommerkveld for alle håper jeg?
Selv nyter vi sommeren på aller beste måte- ferieturen er gjort, og all tid går med til bassengkos og sol om dagen.
En deilig følelse å endelig ha rettet opp alt som ble så galt etter vinteren - det har jammen tatt både tid, og ikke minst energi!
Har hvilt en uke nå, etter strabasene med oppretting av bassenget. Eller det blir vel kanskje feil å si hvilt...... ! Vi har spadd og krafsa, igjen - men nå er samtlige stolper rundt hele verandaen rettet opp. For en jobb!
Man blir jo aldri helt ferdig (det har jeg alltid hørt, og etter å ha fått eget hus skjønner jeg hva de mente!), men det som gjenstår av vinterens herjinger er bare blåbær i forhold til det som er gjort.
Nå er det sånne vanlige ting som å beise hus, vaske og beise verandagulv (vi har jo et par tre små gulv som må tas hehe), plante hekk osv som skal gjøres. Pytt pytt, vi har jo hele resten av sommeren å ta av..........

Men det har jo vært koselige jobber også - utestuen står nå ganske ferdig. Og koselig blei det også - det tillater jeg meg selv å si!
Helt uventet endte vi opp med turkis som "highligt" i år - alt takket være en liten "spurv" i turkis jeg kjøpte i Åmot tidlig i sommer. Den har hittill ikke fått noen naturlig plass i familien, men nå er den godt plassert - midt på bordet i sommerstuen, sammen med den kuleste buddhaen jeg/Jan fant på Indiska i Drammen.
Turkis spray ble kjøpt inn ( jeg må så klart lakkere noe når jeg tar inn nye ting/farger), og denne gangen var det en gammel hylle jeg egentlig hadde kastet som fikk et strøk. 
Den blei så kul - turkis faktisk!

Men prikken over i`en blei nok lampene. De å så kule lampene våre!!
(Se bilder under, for å se hvor fine de blei)
Usikker på om det er der jeg har fått ideen fra, så hadde de også sånne lamper i "Hver gang vi møtes" på TV2; Norgesplass med lyspærer, hengt i ulike lengder fra taket. 
Et utrolig kult påfunn - samme hvor jeg har ideen fra. Kanskje fra mitt eget hode, da jeg simpelthen elsker Norgesglass. Gamle, med så mye historie i hvert eneste glass. 
De har holdt deilig syltetøy - syltede agurker - syltede pærer - hermetiserte kjøttkaker, og mye annet deilig, man kan nevne i fleng. 
Og alle mine kommer fra mamma, som nok har fått de fra sin mor og sikkert tanter/onkler.
Og ang lamper; 
Som vanlig - mitt ønske er Jans kommando. Han gjennomfører på en eksemplarisk måte - og lampene henger nå over hodet mitt her jeg sitter og gir et flott lys ute. 
Vi valgte å sette på dimmer da vi ønsket et dempet lys - skal ikke være opplyst.....bare kos.

Som nok mange har fått meg seg på facebook, har vi også gjort om vår uteplass til soverom for en natt. Så koselig!!
Myggnetting a`la 1001 natt ble hengt opp, madrasser båret ut og to stk barnslige voksne mennesker pluss pus, sov under egen "stjernehimmel" i friluft. 
Det blir ikke siste gang, det er jeg sikker på!

I natt skal vi sove inne - vi skal begge på jobb i morgen og yte en innsats der også. Men bare noen timer - så er vi tilbake ved basseng og solseng.

God natt alle blogg-venner - jeg kommer sterkere tilbake!


Kristin 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌