Bloggen vår

Kjære alle sammen - god ferie!!

Så var Frankrike gjort - 14 dager i et flott land, som denne gang glemte å skru på varmen. Eller muligens hadde fyrbøteren mye ferie å ta ut - småkjølig var det i hvert fall. 
Og for de av oss som hadde pakket for godt varmt vær, frøys vi nok litt, og ferien måtte legges om litt i forhold til strandliv og sol.
Bikini måtte byttes ut med genser og bukse - noen dager. 
Noen dager hadde vi sol - nok til at vi alle ble solbrente, og de fleste av oss har vel flasset fra oss nåKul

Frankrike var deilig - det var godt for a mor å ha alle rundt seg. 
Vi spilte spill, lo godt og drakk god rødvin (vel, det var vel mest Øystein og undertegnede som stod for rødvinsdrikkingen, men men.....god var det!)
Stine og Kristoffer var som de alltid har vært - -mye latter og skråling. Minner om tiden da begge bodde hjemme og de alltid han i hælene på hverandre - ikke krangel, bare erting og moro. Og høye stemmer og mye latter!
Mine goinger - takk for turen alle sammenHjerte

 

Så tilbake til hverdagen - plenen var klippet, og det var deilig å komme hjem til ryddig og reint hus.
Men ugresset da dere - ugresset!
Det var grønt alle steder, også mye der jeg ikke ønsket det skulle være grønt. I bed, mellom hekkeplanter, rundt plattinger og trapper, under trapper - det var til og med kommet ikke mindre enn ti små bjørkeskudd innimellom de hvite steinene ved bassenget!
Det er jo grenser for hva man skal be huspasser og "gartner" holde styr på når vi reiser av gårde. 
Men nå er det gjort - alt er luket og klippet. Og den som sier det ikke er trim å klippe plenen, kan ta en tur til meg etter 14 dager med fritt "vilt" - jeg skal love jeg har dytter og dratt klipperen, dratt i snoren og pustet - kjørt over humper og dumper, i skråninger og på flate marken. 
Nå er alt vilt felt, og det er grønt og strigla der det skal være grønt. Har til og med sett meg lei på et "ikke dyrket" felt nedenfor bassenget. Pr nå er det plen der - ikke vilt!!
Fint a gitt!
Blomster er det lite av rundt Tømmerhuset i år - har samlet det lille jeg har kjøpt på ett sted - på verandaen. 
Var for dumt å lage så masse arbeid til huspasser synes jeg - snill ikke sant!?

Men det har nå blitt plantet i krukker og kar allikevel - og det skyldes årets store proskjekt; rette opp basseng og platting. 
Siden det graves rundt baut, flyttes utplantede planter til krukker og kar - så det ser ganske beplantet ut likevel.

Puh - det er slitsomt å ha ferie altså!
Nå har vi vært hjemme en uke, og det har vært lite sitting. Ikke for at jeg klager altså - kroppsarbeid er deilig det - gratis trim og sååå godt for oss kontorrottene hehe.
Fint blir det etter oss også.
Etter tre harde dagers jobb, med bæring og kjøring av sand. Raking og løfting. Såre rygger og lange armer. 
Nå er bassenget rett igjen, og i skrivende stund fylles det med vann. 
Og hvis ikke Storm.no og Yr.no tar heeeelt feil, kan det hende det blir badetemperatur der i løpet av uken også{#smileys123.tonqueout}.
Jepp - sommeren har kommet til Norge - nå er den værste jobben gjort. Om en uke eller to - etter å ha gravd opp og hevet diverse bærestolper rundt bassenget - skal vi også slappe av og kose oss. 

Inntil videre - jeg sitter på "røvi" og tar et glass vin.......


Kristin - "feristen"!!

 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌