Bloggen vår

Mandag - og en god porsjon søndagsfølese innabordsKul

17. mai er feiret og forbi - 8 års bryllupsdag det samme. 
Vi hadde en fin feiring med venner/familie - som for oss er ett og samme sak. En superkoselig dag!

Fire deilige fridager - to av dem med deilig sommervarme og en stor SOL. Da er livet godt å leve - vi spretter ut i full blomst omkapp med løvet på bjørka. 
Humøret stiger i takt med temperaturen, og alt er bare smil smil smilSmiler stort

 

Selv har jeg kosa meg med gummistøvler og hansker på, og planta og rydda i hagen. Mye jobb, og jeg glemmer hvert år hvor mye jeg liker det. 
Rekreasjon for kropp og sjel, å gjøre noe så primitivt som å kvitte seg med det døde for så å lage plass for nytt liv som skal spire og gro.

 

Frustert over hvor mange av mine flerårige planter som har dødd i løpet av denne vinteren, har jeg i år kun kjøpt inn ettårige planer som gir umiddelbar nytelse å se på.
Tobakksplanter, spanske margritter, petunia, million bells med flere - de står allerede så fint i blomst.
Bed og potter lyser i hvitt (se bildeinnlegg under)
For det er hvitt det går i så klart - hadde jeg ikke bodd i et tømmerhus, ville alt vært hvitt. Tak, vegger, gulv - alt!
Men sånn er det ikke - her er mye trehvitt og brunt - da er det flott med hvite planter til synes jeg.
Også grønt da - mye grønn plen. Den er klippet to ganger i løpet av helgen, og nå er det ryddig og pent rundt huset. Ro i sjelen hehe.
Planen i år var egentlig å ikke ha så mye i krukker og kar da vi skal ha en lang ferie borte fra hus og hjem i år, og det blir mye jobb på huspasser. Men fritelsene da dere - skal bare ha den, og bare den - også bare DEN så er det bra. Også må jeg bare ha den.....osv osv.

Neste prosjekt nå er Enger fyllplass - vi har rydda med hard hånd i år. Deilig!

Gamle snøfresere og gressklippere har funnet et nytt "hjem" - da var de heldige..... gamle sykler og annet som bare står der - bort med det!
Bil og henger er fylt til randen - det er bare å vente til Enger åpner i morgen.

En milepæl i familien er at storesøster Stine nå har lov til å øvelselskjøre med lillebror Kristoffer - vææææh mine barn er ikke lenger små!
De tøffer avgårde i Stines lille Peugeot, og mor må stå igjen og vinke......

 

Men mor liker seg jo så godt hjemme, så denne dagen skal bli den store lesedagen. Dan Brown - Inferno. Jeg har ikke klart å la den ligge til ferien - det er jo lenge til.....


Med det ønsker jeg dere alle en fin fridag - og en ny fin 4-dagers uke!

 

Kristin 

Torunn 20.05.2013 12:17

Det er så hyggelig å lese bloggen din Kristin Du skriver så "levende" at man føler man er tilstede....

Kristin 20.05.2013 16:06

Takk Torunn, koselig tilbakemelding. Da er noe oppnådd

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌