Bloggen vår

Hei alle sammen - trofaste lesere, og andreHjerte

 

Lenge mellom hvert blogginnlegg nå - kjenner litt på om jeg gi meg helt. Får se - er i tankeboks fremdeles.
Slutter nok ikke å skrive helt, det kan jeg ikke klare, men kanskje finne andre fora........ og forhåpentligvis er det mer skole fra høsten av.
Ser fram til det. Gleder meg til det. 


Og så, over til dagens og ukens arbeid.
Kroppen er god og støl - denne våren, som tidligere, har jeg funnet muskler jeg ikke husket at jeg hadde. Men jeg har dem - jeg lover!
Tomt som ikke har vært opparbeidet tidligere har begynt å få seg en omgang. Da først og fremst med rake og rive. Gamle tistiler, brennesle, div greiner, kvister o.l. er nå samlet i hauger og skal brennes/kastes.
Tungt sa du - ja det kan du banne på at det var! 
Men som jeg begynte med, jeg er støl på en god måte - helgens trim kan du si.
Og med helgens trim har jeg med ekstra god samvittighet kosa meg med smågodt, ostepop og god rødvin i glasset. 

Og siden planlegging er halve jobben, har halve helgen også gått med til det. Er viktig det!
Og med planlegging hører også finurlige tegninger, fruktbare diskusjoner, oppklarende prisberegninger, forklarende nettsider, og igjen et godt glass rødvin med. Alt går sååå mye lettere da........
Hehe, nå hørtes det ut som helgen stort sett var gått med til rødvin - og til dere som nå ble bekymret for mitt ve og vel - fra og med torsdagens planlegging i solen og fram til dagens blogginlegg, har jeg enda ikke sett bunnen på flasken. Den samme hele veienHa ha

 

Fra rødvin til alvor - det er ingen tvil om at planlegging er halve jobben. Og hos oss er det mye å ta tak i denne sommeren.
Der vi trodde oss ferdig, der vi var sikre på å bare pusle og nyte frukter av tidlig såing - ja der må vi gjøre en stor jobb på nytt. Plattingen rundt bassenget har fått skikkelig juling denne vinteren, og står ikke akkurat der den sto før vinteren, for å si det sånn.
Og etter en skikkelig nedtur, en god tur i tankeboksen og mye god planlegging er vi nå kommet dithen at vi i hvert fall veit HVA vi må gjøre og HVORDAN vi må gjøre det. 
Puuhh, brette opp ærma og trå til. Er det noen annen måte da??

Men, det er et av de store prosjektene, det får komme om en helg eller to. Det krever sterke armer (lite av det i dette huset for tiden.....), gravemaskin og lastebil. 
I dag har gutta boys lagt takstein på fjorårets nye utspring på garasjen - det blir så bra så!
Selv har jeg stått på bakken og håndtert taksteinene - og så klart; passet på at jobben utføres til min tilfredsstillelse.
Det ble det.

Kjenner jeg ikke gidder bry dere med andre prosjekter som er under prosjektering (hehe der var jeg skikkelig flink med fremmedordene altså!), det får komme etterhvert.

Eneste jeg nå lurer litt på - hvordan skal vi ha tid til 14 deilige, varme, solfylte, vindrikkende dager i Frankrike - vi har jo mer enn nok å gjøre her.....?!

Med dette spørsmålet ønsker jeg dere alle en god ny 4-dagers uke - kanskje høres vi av før 17. mai, og kanskje gjør vi det ikke.
Time will show!


En full--av-ideer-hilsen fra Kristin i Tømmerhuset| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌