Bloggen vår

Hei dere - vel overstått 1. maiKul

Jeg håper dere brukte dagen godt - ikke til arbeid, men til feiring og felles fridag på kryss og tvers av landegrensene!
Hos oss fikk bilene en "overhaling" med vaskeklut, støvsuger og vann via høytrykk. Jan fikk også så klart med seg Modums feiring av dagen, med tog og apell.

I følge kalenderen er det nå tid for å være ute og pusle og stelle med hus og hage, selv om vi alle merker at værguden(e) sier og viser noe annet. Huset skal ha sin omgang med vask, ett strøk beis all over, og på enkelte steder både to og tre. Så skal vi endelig få en og samme fine brunfargen på hele huset.
På tide sier du?
Jaaaaada...... men Ting Tar Tydeligvis TidVill

Denne sommeren skulle være sommeren der vi skulle ta de "enkle" jobbene, og få gjort finishen på mye. Rekkverk på plattingen rundt bassenget, bygge opp skråningen mot gårdsplassen og legge "vente"singel li gårdsplassen.
Men den gang ei!
Etter vinterens herjinger, må v istedet gå på igjen med grov skyts - her må det gravemaskin og tungt verktøy til.
Plattingen rundt bassenget ser ut som en hengebro - den har flytta seg flere/mange cm, og er ikke akkurat vannrett lenger. Bassenget har sunket i den ene siden, og jeg er redd vi må tappe det helt og rette det opp.
Jeg hater å gjøre ting på nytt, som jeg allrede har gjort. Og det værste er vel egentlig at man ikke kan skylde på noen andre enn seg seg - enkelt og greit, så har vi ikke gjort jobben godt nok første gangen......trur eg.
Ok, så skylder jeg litt på en våt høst og en hard vinter - det hjelper jo litt på humøret. Men det hjelper lite på jobben som skal gjøres!
Men som vanlig bretter vi opp ermene, og går på med krom hals. Dette må gjøres - også blir det så bra etterpåHa ha

Trøsten er - og misforstå meg rett nå - at andre også har utfordringer med sine hager etter vinteren. Plattinger er skjeve og gjerder er skakke.
Her må det planlegges for tøffere klima enn vi har vært vant med tror jeg.

Gleden i dag er at værmelderne lover oss sommertemperaturer i løpet av neste uke og helg - da blir alt så mye lettere. Shorts og t-shirt er så mye lettere å jobbe med enn varmedress og lue - enig??

Jeg avlyser Oslotur denne helgen og holder fortet hjemme - mens jeg ser på alt jeg burde ha gjort, som jeg ikke skal gjøre.....enda!

Ønsker samtlige en strålende helg - med og uten må-ting å gjøre. Husk solfaktor!!!

Kristin Kul

 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌